Severina zarazila Roterdam Uno momento groznicom

Izvor: Story, 29.Sep.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina zarazila Roterdam Uno momento groznicom

Regionalna pevačica uspešno nastavlja inostranu turneju pa je tako prošle subote održala koncert u Roterdamu, u klubu koji je bio ispunjen do posljednjeg mesta.

Severina, foto: promo

Mnogobrojni obožavaoci su došli i iz okolnih gradova, ali i iz Nemačke kako bi videli najpopularniju pevačicu ovih prostora, te je bilo mnogo onih koji nisu mogli da uđu u klub s obzirom na popunjenost, tako da su u Roterdamu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << mnogi ostalih ispred vrata.

Već dobro poznati prvi taktovi Brad Pitta bili su signal da Severina izlazi na pozornicu te je odmah izazvala oduševljenje mnogobrojne publike.

Nizao se hit za hitom, a najveću euforiju je izazvao aktualni singl Uno momento kojeg je Severina u toku večeri morala da izvede dva puta.

Mnogobrojna publika je pratila svaki Severinin pokret uživajući u prekrasnoj večeri i koncertu koji je trajao oko dva sata, dok su Severinu nakon koncerta ispratili gromoglasnim pljeskom i ovacijama.

Pevačica nije krila sreću te je rekla da joj je najdraže da održi dobar koncert tamo gde prvi put nastupa. Nije krila oduševljenje publikom koja je znala pesme i od pre 20 godina. Severina se odmah nakon koncerta vratila svojoj porodici i porodičnim obavezama.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.