Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina seksi fotografijom zahvalila obožavaocima (FOTO)

Severinu sada na Instagramu prati 600.000 ljudi, a ona im je odlučila zahvaliti seksi fotografijom.

"600.000 poljubaca i zagrljaja", napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj sjedi prekriženih nogu dok fotografiše svoj izraz u ogledalu na kojem je crvenim ružem ispisala: "Volim što se volimo".

Severina je prije dvije godine otvorila profil na Instagramu, i jedna je od najpopularnijih Hrvatica na toj društvenoj mreži.

Odlično joj ide i na Fejsbuku gdje je prati više od 850.000 ljudi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

ZNA KAKO DA SE ZAHVALI: Severina golišavom fotkom proslavila 600.000 PRATIOCA na Instagramu!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2016, 08:16

..."600000 poljubaca i zagrljaja", napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj sjedi prekriženih nogu dok fotka svoj izraz u ogledalu na kojem je crvenim ružem ispisala: "Volim što se volimo"..Severina je pre dvi godine otvorila profil na Instagramu, i jedna je od najpopularnijih Hrvatica na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.