Izvor: Nezavisne Novine, 01.Maj.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina na Instagramu čestitala pravoslavni Uskrs

- Mojoj obitelji, prijateljima, svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti i svima koji ga danas slave, želim sretan Uskrs, napisala je Severina na Instagramu uz porodičnu fotografiju.

Na slici su i roditelji njezinog supruga Igora Kojića, čime je slavna pjevačica demantovala svađe sa svekrom, o čemu mediji u Srbiji šuškaju već mjesecima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Kojići su bili u Splitu za katolički Uskrs, a da im je porodica za praznikeitekako važna, dokazuju i ovom zajedničkom fotografijom.

Komentari ispod objave između ostalog hvale tu porodičnu idilu, pa obožavaoci pišu: 'kako je lijepo vidjeti vas', 'uživajte u obiteljskom ozračju', 'divno vas je vidjeti sve na okupu'...

Mojoj obitelji, prijateljima, svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti i svima koji ga danas slave, želim sretan Uskrs! #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojić (@severina) Svi 1, 2016 u 3:29 PDT

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.