Izvor: Svet plus, 15.Maj.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina Vučković: Ah kakav je! On je nov, snažan, brz, izdrživljiji od 105 konja! I kad ga ja stisnem... VIDEO

Severinu Vučković već nekoliko nedelja radoznalo čekaju novinari tražeći njenu izjavu o njenom novom dečku Igoru Kojiću. Evo šta je Severina ovog puta rekla na tu temu:

Medije je uzburkala veza između popularne regionalne pevačice Severine i sina Dragana Kojića Kebe, Igora. Njihova veza je, čini se, neko duže vreme bila sakrivena od javnosti, a čim je deo ove romanse dospeo u javnost, svi su u potrazi za Severininom izjavom i priznanjem.

Ona je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pitanje novinara o svom novom momku rekla da za njenu karijeru nije dobro reći da li ima ili nema momka, samo je istakla da je srećno zaljubljena uz smeh. ''Ah kakav je! On je nov, snažan, brz, izdržljiviji od 100 konja, točnije od 105! I kad ga ja stisnem...'', objasnila je Severina strastveno, a potom se nasmejala.

Ona je objasnila da je on moćan i brz. Kada je u pitanju brzina, ona je objasnila da je on brz kada joj je potreban u gradu.''On je moćan, MLAD!'', rekla je pevačica uz uzdahe.''Da sam završila fakultet ne bih ovo radila, ovako se moram glupirat'', objasnila je poznata Splićanka objasnivši da ne voli što mediji moraju da znaju njenu privatnost.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.