ŠTA TI BI? U Severininu čudnu kombinaciju su svi gledali!

Izvor: Blic, 14.Jan.2017, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA TI BI? U Severininu čudnu kombinaciju su svi gledali!

Severina Kojić važi za ikonu stila i uvek je dobro obučena. Zato je mnoge iznenadilo kada se pojavila, u najmanju ruku u veoma čudnoj kombinaciji.

Pevačica je za izlazak tokom zime odabrala sve moguće detalje koje je mogla da izvuče iz garderobera. Plišana lila haljina i vuneni džemper ispod nje.

Tu su se našle i debele zimske čarape, a na njih je navukla letnje sandale. Iako su sandale sa otvorenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prstima hit u svetu, ovde se mnogi ježe upravo ovakvog oblačenja.

Bilo kako bilo, ima mnogih koji su prokomentarisali da bi Severina bila lepa čak i da džak navuče na sebe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠTA JOJ SE DOGODILO? Severina ne liči na sebe (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2017

Malo je reći "čudno"...Severina Kojić važi za ikonu stila i uvek je dobro obučena. Zato je mnoge iznenadilo kada se pojavila, u najmanju ruku, u veoma čudnoj kombinaciji...A photo posted by Severina Kojic (@severina) on Dec 23, 2016 at 1:05pm PST..Pevačica je za izlazak tokom zime odabrala sve...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.