NESHVATLJIVO, ČUDNO, ZAPANJUJUĆE: Severina Kojić više UOPŠTE NE IZGLEDA kao pre (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESHVATLJIVO, ČUDNO, ZAPANJUJUĆE: Severina Kojić više UOPŠTE NE IZGLEDA kao pre (FOTO)

Nove fotografije uzbunile javnost...

Hrvatska pevačica Severina Kojić važi za jednu od najseksepilnijih dama sa ovih prostora u svetu muzike. Iako ima 45 godina može da se pohvali savršenom figurom, tako da bi malo njih moglo da pretpostavi da je već duboko zašla u petu deceniju života.

Nema, nema, ne ke se rodi... ❤️ Prilep #tonight #music #concert #prilep #makedonija #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca # >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jul 16, 2017 at 10:02am PDT

Hrvatica iza sebe ima armiju fanova, a njih skoro 700 hiljada prati svaki pevačicin korak na društvenoj mreži Instagram.

[KUDA ZA VIKEND?] Danas @ Aurora, Primošten | Sutra @ Top Hill, Budva #music #concert #weekend #aurora #primosten #tophill #budva #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jul 29, 2017 at 5:00am PDT

Obožavaoce je Severina oduševila novom fotografijom na kojoj ima potpuno drugačiju frizuru. Naime, Seve je ošišala šiške, a njeni fanovi komentarisali su da izgleda mnogo mlađe i da njoj sve lepo stoji.

Dreaming... 💭 #dress #gucci #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Aug 12, 2017 at 5:53am PDT

Pevačica je za kratak vremenski period dobila skoro 10 hiljada lajkova, a da li će zadržati ovakvu frizuru ili će se vratiti na staro, ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.