Mama nije zadovoljna zetom: Severini treba neko finansijski stabilan!

Izvor: Svet, 30.Maj.2015, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mama nije zadovoljna zetom: Severini treba neko finansijski stabilan!

Severina je počela da živi sa Kebinim sinom iako nema blagoslov najbližih članova porodice.
Njih dvoje su non-stop zajedno i svuda se pojavljuju u paru. Tako je Severina Vučković (43) povela Igora Kojića (28) čak i na dodelu diplome svoje sestričine u zagrebačkoj dvorani „Lisinski“. Događaju je prisustvovala Severinina najuža porodice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a njen novi dečko je uslikan kako drži u naručju njenog sina Aleksandra. Na slici je i Severinina majka Ana, koja joj je oduvek bila najveća podrška, ali ne i ovog puta. Kako saznajemo, Ana nije oduševljena potencijalnim zetom.
“Majka nagovara Severinu da ostavi Igora zbog razlike u godinama, ali i zato što on nema finansijsku stabilnost. Ona joj je rekla da Igor ne može da se oslanja na očeva primanja i da treba da nađe posao koji će mu donositi redovnu zaradu. Sa druge strane, Seve brani Igora tvrdeći da je pred njim uspešna karijera sportskog menadžera”, kaže izvor blizak paru.
A Seve je na instagram postavila zanimljiv klip sa porukom “#mojojmami mesto maturske slike na tablou, u nekom izlogu na lokalnom korzou, ovo dajem njoj…”

A video posted by Severina Vučković (@severina) on May 24, 2015 at 11:12am PDT


Za razliku od Severinine majke, Igorov otac, Dragan Kojić Keba, podržava njihovu vezu. „Ponavljam, izbor srca mog sina je i moj izbor, i tu stavljam tačku“, kazao je kratko Keba, a na pitanje da li to znači da im je dao blagoslov i za brak, nije želeo da odgovori. On će uskoro u Beogradu ugostiti Severinu, gde će ona snimiti novu pesmu.
Čime se zapravo bavi Igor kojić
Fudbalsku karijeru započeo je u omladinskom klubu Crvena Zvezda Zatim je igrao za Obilić, Rad i Hajduk. Usledio je angažman za Dinamo iz Bukurešta i za kiparski Doxa Katokopias Posle toga seli se za Portugal i igra za Santa Klaru. Pre tri godine prestaje da igra fudbal i počinje da se bavi menadžerstvom, ali ne toliko uspešno, s obzirom na to da javnost ne zna ni za jedan njegov poslovni poduhvat.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mama nije zadovoljna zetom: Severini treba neko finansijski stabilan!

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2015

Severina je počela da živi sa Kebinim sinom iako nema blagoslov najbližih članova porodice...Njih dvoje su non-stop zajedno i svuda se pojavljuju u paru. Tako je Severina Vučković (43) povela Igora Kojića (28) čak i na dodelu diplome svoje sestričine u zagrebačkoj dvorani „Lisinski“. Događaju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.