LEDENI IZAZOV: Lepa Brena je ovako odgovorila Severini!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Avg.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEDENI IZAZOV: Lepa Brena je ovako odgovorila Severini!

Naime, iako je bila vrlo rada da pristane na polivanje, pevačica je odgovorila kako joj zdravstveno stanje to trenutno ne dozvoljava

Pevačica Lepa Brena nominovana je za Ledeni izazov od strane Severine Vučković, koja se tokom današnjeg dana polila u kupaćem.

Naime, iako je bila vrlo rada da pristane na polivanje, Brena je odgovorila kako joj zdravstveno stanje to trenutno ne dozvoljava.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />- Vrlo rado, ali sada nije momenat. Kada ozdravim, rado cu učestvovati, jer mi taj izazov, deluje slatko i simpatično. Volim izazove i rado ću se odazvati, samo da mi bude bolje – rekla je pevačica za Prvu televiziju.

Podsetimo, Brena je nedavno išla na operaciju, budući da je pala i polomila obe ruke.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Evo kako je Lepa Brena sa rukama u gipsu odgovorila na ledeni izazov!

Izvor: Press, 23.Avg.2014, 14:19

Ipak, ostali smo bez Breninog snimka, ali iz opravdanih razloga.. Naime, Lepa Brena je nedavno pala i polomila obe ruke, zbog čega je bila na operaciji i sada prolazi fazu oporavka.. Iako joj se ideja ove humanitarne akcije jako dopada, ona je morala da odbije Severinin izazov.. - Vrlo rado, ali...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.