Viktorija: Danas se pesme rade isključivo zbog sponzora

Izvor: Svet, 30.Okt.2014, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija: Danas se pesme rade isključivo zbog sponzora

Posle 22 godine, pevačica Snežana Mišković poznatija kao Viktorija, zapevaće pred beogradskom publikom u Sava centru.
Pevačica smatra da dobru rok svirku duguje publici, ali i ćerki Tari koja je nikada nije videla na sceni. Današnja muzika za ovu rokerku nije uopšte muzika pa je pre nekoliko dana “oplela” po kolegama i pesmama a i ovaj put je, za emisiju “Exkluziv” rekla da je očigledno da su pesme “Čivas” Seke Aleksić i “Viljamovka” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nede Ukraden rađene namenski.
“Mislim da se to radi zbog sponzora. Cela ta priča, ‘Viljamovka’ i ‘Čivas’, to ne izlazi iz tekstopisca nego se to sračunato radi ne bi li ljudi došli do sponzora”, rekla je pevačica koja je nedavno izjavila i da pesme “Vrati mi se nesrećo” grupe Miligram i “Paralizuj me” Marine Visković prizivaju nesreću.
“Mislim da i onima koji pišu tekstove ne pišu ih da bi se njima dopali niti ih pevači pevaju zato što vole nego to sračunato rade jer misle da će se publici dopasti a ti ljudi, više ne znaju ni kako se zovu”, rekla je, pomalo, konfuzna okorela rokerka.
Autor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: Promo
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.