Seka u zagrljaju nepoznatog muškarca!

Izvor: Scandal.rs, 01.Nov.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka u zagrljaju nepoznatog muškarca!

Folk zvezda Seka Aleksić ne prestaje da šokira svoje fanove, a poslednje u nizu nastalo u „kuhinji“ poznate pevačice jesu provokativne fotke na kojima je Seka u krevetu, u društvu muškarca koji nije njen suprug.

Jasno, reč je o setu promotivnih fotografija nastalih tokom snimanja spota za pesmu “Chivas”. Seka je za spot angažovala modela Miloša Radićevića, a za ekranizaciju već veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << popularne pesme zadužen je Miloš Nadaždin.

Spot je sniman u apartmanu prestoničkog hotela “Hedonic”, i biće prava poslastica za sve Sekine fanove, kažu bliski saradnici pevačice.

Pesma je za kratko vreme postala hit i svega nekoliko dana po objavi publika je od reči do reči pevala sa mnom na nastupima. Mala, ali proverena ekipa radila je spot, i verujem da će se dopasti mojoj publici“, kaže Seka.

Spot za pesmu “Chivas” biće premijerno prikazan u emisiji Ognjena Amidžića 4. novembra.



Autor: Life Content

Foto: Promo

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.