Seka Aleksić za “Hello!”: Veljko i ja imamo probleme kao svaki bračni par

Izvor: Scandal.rs, 01.Dec.2015, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić za “Hello!”: Veljko i ja imamo probleme kao svaki bračni par

Dok bezbrižno plovi bračnim vodama, Seka Aleksić zrači samopouzdanjem i odlučnošću, karakterističnim za voljene žene. Folk zvezda uživa u znacima pažnje supruga Veljka, kome se pre pet godina zavetovala na večnu ljubav, od kada strpljivo iščekuju da prošire porodicu. Iako je donedavno otvoreno govorila o veštačkoj oplodnji, tridesetčetvorogodišnja muzička diva odlučila je da poštuje želju svog životnog saputnika i priču o borbi za potomstvo sačuva između >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << njihova četiri zida. Uverena da ljubav pobeđuje sve, dane ispunjava pozitivnim mislima, odabranim ljudima i aktivnostima koje joj prijaju. Od kada je tako uredila svoju svakodnevicu, život joj je mnogo lepši. Pevačica, koja će u novu godinu ući sa Beograđanima, za magazin „Hello!“ pozira u društvu životnog partnera, u čijem se zagrljaju najlepše oseća, i otkriva male ženske tajne uspešnog braka i ličnog zadovoljstva.

Brak je danas suočen sa brojnim izazovima, a bavljenje javnim poslom emotivne odnose dodatno stavlja pod lupu. Kako uspevate da čuvate svoju bračnu sreću?

“Najvažnije je da beskrajno volite svog partnera i da mu verujete. Dogovor je, takođe, bitna stavka. Veljko i ja mnogo razgovaramo, važno mi je njegovo mišljenje, bez njega ni u kom slučaju ne donosim odluke, on takođe. Očevici smo prevara, razvoda i svakakvih skandala. Želim da moj brak bude primer drugima, da pokažem da, i pored toga što sam javna ličnost, svoju intimu i te kako umem da sačuvam, odnosno da je dozirano delim sa javnošću. Svesna sam da imam poželjnog supruga, da se gotovo svaka žena okrene za njim, i to mi imponuje. S druge strane, i on zna koga ima pored sebe. I sve dok među nama nema tajni, dok se volimo i jedno drugo poštujemo, ne može se desiti ništa što bi nas ugrozilo. Ja sam zaista srećna žena.”

Jeste li od onih žena koje ljubomorno čuvaju to što imaju ili smatrate da je vaš muškarac svestan kakvu ženu ima pored sebe i ne ostavljate prostora za brigu?

Nastavak razgovora pročitajte u novom broju magazina “Hello!”, koji je u prodaji od ponedeljka 30. novembra.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.