Seka Aleksić dobila zahvalnicu od Šapića

Izvor: Blic, 18.Dec.2014, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić dobila zahvalnicu od Šapića

Sve radim iz srca. I svaki put kad izmamim barem jedan dečji osmeh, dobijem podsticaj da se više angažujem.

Ovako je za „Blic“ Seka Aleksić prokomentarisala zahvalnicu koju je juče, na koktelu u Skupštini grada, dobila od osnivača Humanitarne fondacije „Novi Beograd“ Aleksandra Šapića. Ona kaže da joj je humanitarni rad draži od pevanja.

- Presrećna sam što sam ovu zahvalnicu zaslužila predanošću humanitarnom radu. Želim da ukažem i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potrebu da zadatak ambasadora Humanitarne fondacije „Novi Beograd“ nije samo da apeluju nego i da sami preduzmu neke korake - kaže Seka.

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić ponosan je na fondaciju, koja je juče obeležila osam meseci rada.

- Od svih uspeha, bilo u sportu ili u životu generalno, najvećim uspehom smatram upravo ono što trenutno radim - rekao je Šapić za „Blic“.

Osim Seke, zahvalnice su dobili i glumac Ljubiša Samardžić, Žika Jakšić ispred „Grand produkcije“, „Prva srpska televizija“...
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SEKA DOBILA ZAHVALNICU OD ŠAPIĆA: Humanitarni rad mi je važniji od pevanja!

Izvor: Kurir, 18.Dec.2014

Sve radim iz srca. I svaki put kad izmamim barem jedan dečji osmeh, dobijem podsticaj da se više angažujem", rekla je pevačica..Pevačica Seka Aleksić dobila je zahvalnicu od osnivača Humanitarne fondacije „Novi Beograd“ Aleksandra Šapića. Ona kaže da joj je humanitarni rad draži od pevanja..."Presrećna...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.