Seka Aleksić: Obećavam najbolju žurku, za honorar lažu!

Izvor: Scandal.rs, 21.Nov.2014, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić: Obećavam najbolju žurku, za honorar lažu!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto i video IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Seka Aleksić je danas i zvanično na papiru potvrdila da će za doček Nove 2015. pevati u klubu Vila Jelena! Ona je danas u prostorijama Vile potpisala i ugovor i tako se obavezala za nastup.

- Obećavam najbolju žurku u gradu. Uskoro počinjem sa bendom da se spremam . evaćemo ri bloka a u ponoć ću prvo poljubiti Veljka – priča Seka i odgovara na >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << naše pitanje da li je tačno da je uzela nekoliko desetina hiljada evra:

- To nije tačno, suma je mnogo manja od onoga o čemu su licitirali mediji. Pa to je da vam se zavrti u glavi – priča Seka.

A šta će se još dešavati u Vili Jeena pogledajte u prilogu.



A samo u novom broju SCANDAL!-a pogledajte šta na ulii rade Seka i Dara- Šok fotke samo u broju koji je u prodaji još za vikend. A kako se Dragana izborila sa opakom boešću pročitajte u najnovijem broju najtoiražniejg tabloida u regionu! SCANDAL! na svim kioscima a šta vas očekuje još pogledajte OVDE!


Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Seka najavila novogodišnju žurku: Nije tačno da ću pevati za nekoliko desetina hiljada evra!

Izvor: Svet, 21.Nov.2014

Seka Aleksić je danas i zvanično na papiru potvrdila da će za doček Nove 2015. pevati u klubu Vila Jelena! Ona je danas u prostorijama Vile potpisala i ugovor i tako se obavezala za nastup.. – Obećavam najbolju žurku u gradu. Uskoro počinjem sa bendom da se spremam . Pevaćemo tri bloka a u...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.