Prvo veliko putovanje sa samo pet meseci! Seka odvela Jakova u inostranstvo! (foto)

Izvor: Svet, 27.Feb.2017, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo veliko putovanje sa samo pet meseci! Seka odvela Jakova u inostranstvo! (foto)

Seka Aleksić otputovala je sa svojim sinom Jakovom van Srbije. Ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je označila da se nalaze u Beču.
U okviru objave ona je svom prijatelju zahvalila na poklonu koji je Jakov dobio i koji mu je tek sada, kada ima pet meseci, taman.
Nema sumnje da je ovo samo prvo u nizu putovanja na koje će mali Jakov ići sa mamom, koja uživa u posetama svetskim metropolama.

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Feb 26, 2017 at 10:28am PST

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvo veliko putovanje sa samo pet meseci! Seka odvela Jakova u inostranstvo! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 27.Feb.2017

Seka Aleksić otputovala je sa svojim sinom Jakovom van Srbije. Ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je označila da se nalaze u Beču...U okviru objave ona je svom prijatelju zahvalila na poklonu koji je Jakov dobio i koji mu je tek sada, kada ima pet meseci, taman...Nema sumnje da je...

Nastavak na Scandal.rs...

(FOTO) NJEGOVO PRVO PUTOVANJE: Jakov ima 5 meseci, a Seka ga je odvela u INSTRANSTVO!

Izvor: Kurir, 27.Feb.2017

...Seka je na društvenim mrežama objavila fotografiju, a kao lokaciju je postavila Austriju..Ona se na Instagramu zahvalila prijatelju na papučicama koje je Jakov dobio, a koje su mu napokon taman..Bonus video:..Seka objavila PRVI VIDEO sina JAKOVA i oduševila! Evo šta je uradio pevačicin sin..EPK

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.