HIT LETA 2016: Seka Aleksić izbačena iz takmičenja! VIDEO

Izvor: Svet plus, 25.Jul.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT LETA 2016: Seka Aleksić izbačena iz takmičenja! VIDEO

Danas na portalu Svet Plus urađen je i drugi presek glasova kada je izbor za HIT LETA 2016 u pitanju. Najmanje glasova naših čitalaca imala je pesma Seke Aleksić ''Crnooka'' koja je sada izbačena iz takmičenja.

Naime, fanovi Seke Aleksić bili su vrlo uspavani. Popularna pevačica danas je napustila takmičanje u izboru za HIT LETA 2016 na našem portalu. Ona je u svom plasmanu ostvarila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << samo 118 glasova. Na prvoj poziciji sa ubedljivih 1821 glasova nalazi se Dragana Mirković sa pesmom ''Lepi moj''. Ukoliko ne želite da baš vaš favorit ispadne sledeće nedelje u 12 časova, kada ćemo napraviti treći presek - glasajte!

Glasanje možete izvršiti sa svih browsera putem vaših računara(mozzila,chrome,explorer.), kao i sa vaših mobilnih telefona. Napominjemo da, ukoliko bilo ko od fanova bude pokušao bilo kakav vid prevare, odnosno hakovanja ankete, pesma tog izvođača, biće automatski diskvalifikovana. Budite uporni, brzi i možda baš vaša pesma ili pevač budu HIT ovog leta na našem portalu.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.