HIROVI, UOBRAŽENOST ILI NEŠTO TREĆE? Saša Vidić priznao zašto je Seka Aleksić NAJTEŽA ZA SARADNJU

Izvor: Blic, 22.Jul.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIROVI, UOBRAŽENOST ILI NEŠTO TREĆE? Saša Vidić priznao zašto je Seka Aleksić NAJTEŽA ZA SARADNJU

Na modnoj sceni Saša Vidić je prisutan već više od dve decenije. Kroz njegov modni studio prošlo je mnogo poznatih ličnosti, ali neke od njih bile su i više nego komplikovane za saradnju. Najteže mu je bilo da nađe zajednički jezik sa Sekom Aleksić, ali ne zbog njene hirovitosti ili ubraženosti. Razlozi su skroz drugačiji.

- Sa Sekom baš volim da radim, ona je moj veliki prijatelj. Ona je kao veliko dete, ne zna da li je dete ili je odrasla. Ipak, sa njom mi je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najteže jer je imala velike oscilacije u kilaži. Ali dobro, sad je vratila liniju i super je - rekao je Vidić, gostujući u emisiji na tv Pink.

Ipak njihova saradnja traje godinama a Saša je potpisan i kao stilista na vizuelnom identitetu koji prati Sekina dva poslednja studijska albuma.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.