Tema meseca : Najbolje VR igre i aplikacije

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 24.Maj.2016, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tema meseca : Najbolje VR igre i aplikacije

Novi talas VR uređaja će se napokon pojaviti ove godine, ali virtuelna stvarnost kao medij je još uvek u početnoj fazi svog razvoja. Oculus Rift se već pojavio na tržištu, kao i model HTC Vive. Ali PlayStation VR se neće pojaviti pre oktobra, a Samsungov Gear VR ima veoma ograničen broj aplikacija, virtuelna stvarnost još uvek čeka na aplikaciju koja će joj doneti bum.
To ne znači da već ne postoje aplikacije koje morate da imate, ili da barem nisu najavljene za lansiranje ove godine. Možda one ne nude VR doživljaj u koji će svako hteti da zaroni, ali na horizontu ipak ima dovoljno igara i aplikacija koje će pomoći prodaju ovog sistema. Evo našeg izbora najboljih igara koje će se pojaviti u 2016 godini.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Povezane vesti

Tema meseca : Najbolje VR igre i aplikacije: Samsung Gear VR

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 24.Maj.2016

YouTube. . Ova YouTube aplikacija, trenutno dostupna samo preko Google Play-a, vam omogućava da u virtuelnoj stvarnosti gledate bilo koji od njenih klipova snimljenih u 360 stepeni. Aktivacija nije baš najjednostavnija, ali se vredi pomučiti. Zaista je neverovatno sedeti u švajcarskom mlaznom lovcu...

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.