Samsung preklopni smartfon visoke klase!

Izvor: ItRešenja.com, 25.Nov.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung preklopni smartfon visoke klase!

Dok se proizvođači pametnih telefona uglavnom “utrkuju“ oko toga ko će ponuditi model sa moćnijim performansama, većim ekranom i boljom rezolucijom, još pre nekoliko meseci se čulo da Samsung planira da obraduje i ljubitelje klasičnog izgleda mobilnih telefona, za koje priprema još jedan uređaj preklopnog dizajna, a pojaviće se pod nazivom Galaxy Golden 3 (W2016)…

U pitanju je pametni telefon visoke klase, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << će biti izrađen u kombinaciji metala i stakla, sa dimenzijama 120,4 x 61 x 15,1 milimetara, koji bi po hardverskim specifikacijama trebalo da bude sličan modelu Galaxy S6. Ono što je za razliku od drugih aktuelnih modela svakako drugačije, odnosi se na prisustvo S-AMOLED ekrana – po jedan sa prednje i zadnje strane, sa dijagonalom od 3,9 inča i prikazom slike u rezoluciji od 1.280×768 piksela. Naravno u pitanju je najavljeni preklopni dizajn, uz koji na dnu unutrašnje strane dolazi fizička T9 tastatura, na koju smo već gotovo zaboravili da koristimo, ali to ovom modelu upravo i donosi posebnu draž.

Što se samog hardvera tiče, Galaxy Golden 3 će biti opremljen sa ga 64-bitnim osmojezgarnim procesorom Exynos 7420 koji radi na 1.5 GHz, uz koji stiže 3 GB RAM-a. Korisnik na raspolaganju ima 64 GB memorije za smeštanje podataka, a tu su i podrška za 4G/LTE mreže, zadnja kameru sa 16 megapiksela i optičkom stabilizacijom slike, dok je prednja opremljena senzorom sa 5 megapiksela. Telefon dolazi sa Android 5.1.1. Lollipop operativnim sistemom, ima podršku za dve SIM kartice, a baterija kapaciteta 2.000 mAh će moći brzo da se punii -50 procenata za pola sata.

Izvor: Smart-Life

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.