Samsung Galaxy S6 će imati 5-inčni ekran?

Izvor: B92, 01.Feb.2015, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung Galaxy S6 će imati 5-inčni ekran?

Svakog dana delići Samsung Galaxy S6 slagalice polako dolaze na svoje mesto, bar kada su nezvanične informacije u pitanju.

Najnoviji dokazi o navodnim specifikacijama telefona dolaze sa indijskog sajta Zauba, koji lista da su dve verzije Galaxy S6 telefona ušle u zemlju na testiranje i evaluaciju.

Telefoni nose broj modela SM-G920A i imaju 5-inčne displeje. To je za 0,1mm manji displej od aktuelnog Samsung >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Galaxy S5 modela. Raniji dokazi ukazuju na to da će ovaj displej imati QHD rezoluciju.

Zauba stranica takođe otkriva uvoznu cenu telefona, koja iznosi 405 dolara (INR 25.169). Naravno, to neće biti krajnja cena telefona na svim tržištima.

Dodatne specifikacije smartfona uključuju Exynos 7420 čipset sa osmojezgarnim procesorom, 3GB RAM-a i 20MP kameru. Kompletne informacije u vezi sa Samsung Galaxy S6 telefonom ćemo imati kada uređaj bude ozvaničen. Očekuje se da će Galaxy S6 debitovati tokom MWC 2015 u Barseloni, početkom marta.

Izvor: Benchmark.rs / GSMArena

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samsung Galaxy S6 sa ekranom od 5 inča?

Izvor: KupiMobilni.com, 02.Feb.2015, 10:36

Svakog dana delići Samsung Galaxy S6 slagalice polako dolaze na svoje mesto, bar kada su nezvanične informacije u pitanju.

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.