Izvor: Blic, 20.Okt.2016, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS na virtualnom sajmu zapošljavanja

Kompanija NIS i ove godine, treći put zaredom, nastupa na regionalnom onlajn sajmu zapošljavanja „Virtualni dani karijere i znanja“ koji se održava do 26. oktobra na internet adresi www.dankarijera.com.

Štand NIS-a je i ove godine dostupan posetiocima sajma za detaljne informacije o kompaniji i njenim osnovnim delatnostima, a svi zainteresovani će imati priliku da se informišu o slobodnim radnim mestima u kompaniji. U okviru ovogodišnjeg predstavljanja NIS-a, posetioci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će takođe moći, putem elektronske pošte, da postave pitanja predstavnicima kompanije, kao i da se kroz galeriju fotografija, video prezentacije i promotivne materijale bliže upoznaju sa uslovima rada u NIS-u, koji je u samom vrhu najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji.

Organizatori manifestacije su tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu – srpski sajt poslovi.infostud.com, MojPosao.net iz Hrvatske, kao i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Na prošlogodišnjem virtualnom sajmu zapošljavanja štand NIS-a bio je jedan od najposećenijih, a kompanija i ove godine očekuje veliki broj posetilaca i zainteresovanih koji u NIS-u vide poželjnog poslodavca i pravo mesto za primenu svojih znanja i veština.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.