Za užasan zločin DVOSTRUKOG UBISTVA počiniocu predložen pritvor

Izvor: Blic, 28.Maj.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za užasan zločin DVOSTRUKOG UBISTVA počiniocu predložen pritvor

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je meru pritvora za Aliju Hrustić (1969) iz Prijedora, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo, potvrđeno je iz ovog tužilaštva.

Hrustić je juče oko 7 časova, upotrebom noža i sekire, počinio dvostruko ubistvo, u mestu Kevljani – Srednji Jakupovići, kod Prijedora, usmrtivši Azru Hrustić (1982) i Envera Halilagića (1976) iz Bihaća.

Portparolka Okružnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << javnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković-Vidović potvrdila je za “EuroBlic” da je dežurni tužialac OJT Banjaluka predložio je Okružnom sudu u Prijedoru da se Hrustiću odredi pritvor jer bi boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke, te ponoviti isto ili još teže krivčno delo.

Takođe, krivično delo je posebno teško s obzirom na način izvršenja i posledice, te bi puštanje na slobodu osumnjičnog dovelo i do uznemiravanja javnosti.

O predlogu za određivanje mere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Prijedoru.

Supružnici Hrustić su bili u brakorazvodnoj parnici i nisu proteklih meseci živeli zajedno, a Alija je Halilagića zatekao u kući, u kojoj je živela Azra nakon štu se razišli.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predložen pritvor za Prijedorčanina osumnjičenog za dvostruko ubistvo

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2017

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka predložilo je pritvor za Aliju Hrustića (48) iz Prijedora koji je osumnjičen za ubistvo dva lica u prijedorskom mjestu Kevljani, rečeno je danas Srni u ovoj pravosudnoj instituciji...Hrustić je juče oko 7.00 časova nožem i sjekirom ubio Azru Hrustić...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.