Izvor: Blic, 08.Sep.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arnautović: Sud BiH odbacio žalbu Republičke komisije za provođenje referenduma u RS na Odluku CIK

Apelaciono Veće Suda BiH odbacilo je kao nedopuštenu žalbu Republičke komisije za provođenje referenduma RS na Odluku Centralne izborne komisije (CIK) BiH da Komisiji ne dostavi Centralni birački spisak.

Ovo je Feni potvrdio član Centralne izborne komisije (CIK) BiH Suad Arnautović.

Pročitajte još:

Sud je, kako je istakao Aranutović, odlučujući o ovom pitanju našao da ne postoje procesno pravni uslovi za meritorno rešavanje žalbe, jer Republička komisija za sprovođenje Referenduma RS nije ovlaštena za ponošenje žalbe u konkretnom slučaju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sud BiH odbacio žalbu Republičke komisije na Odluku CIK-a

Izvor: Cafe.ba, 08.Sep.2016

Apelaciono Vijeće Suda BiH odbacilo je kao nedopuštenu žalbu Republičke komisije za provođenje referenduma RS-a na Odluku Centralne izborne komisije (CIK) BiH, kojim je odlučeno da se odbije zahtjev za ustupanje Centralnog biračkog spiska za provođenje Referenduma u RS-u - potvrdio je Feni član...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.