Strahinja Blažić u Mojih 50

Izvor: Story, 30.Mar.2015, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strahinja Blažić u Mojih 50

Od ponedeljka, 30. marta gost emsije Mojih 50 biće glumac Strahinja Blažić.

Strahinja Blažić, foto: Željka Dimić

Mladom glumcu popularnost je donela glavna uloga Nebojše Popovića u ostvarenju Darka Bajića Bićemo prvaci sveta, a u emisiji Mojih 50 na Naxi radiju Strahinja će otkriti i kojih to 50 numera zauzima posebno mesto na njegovoj muzičkoj listi.

Strahinja će pričati o ulozi u filmu Bićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << prvaci sveta, o pesmi koju je sa svojim bendom napisao i snimio o jednom velikom muzičaru. Kao neko ko je odrastao u muzičkoj porodici otkriće i sa kojom je pesmom njegov otac postao Drugi glas Jugoslavije, a čućete i za kog muzičara tvdi da peva gitarom.

Na listi omiljenih, našla se i pesma koja je posvećena njegovim klasićima.

Emisija Mojih 50 na programu je svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Naxi  radiju(96.9 MHz), reprizu emisije možete slušati nedeljom od 15 do 20 časova.  www.naxi.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.