Sofija Vergara: Mislim da neću imati drugog izbora i moraću da smanjim grudi (FOTO)

Izvor: Story, 04.Feb.2016, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Vergara: Mislim da neću imati drugog izbora i moraću da smanjim grudi (FOTO)

Glumica Sofija Vergara konstatovala je u skorašnjem intervjuu da će morati da smanji grudi, evo zašto...

Foto: Instagram

Glumica Sofija Vergara koju najbolje poznajemo po ulozi Glorije Delgado u seriji Modnerna porodica bila je veoma iskrena u najskorijem intervjuu kada su je pitali o fizičkom izgledu ali i porodici.

- Moj muž je mlađi od mene, želi decu, tako da trudimo se svim snagama da se to i dogodi. Ne plaši me majčinstvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << samo, nije da će se dogoditi prirodnim putem... - rekla je lepa Sofija, koja je još uvek u borbi oko zaleđenih embriona sa bivšim verenikom Nikom Lebom.

Sofija je sa 20 godina prvi put postala majka dečaka Manola, a tada je bila u braku sa ljubavlju iz srednje škole, Džoom Goznalesom.

- Simpatično mi je nekako kada gledam svoje prijateljice ovde kako podižu malu decu, sada. Ovde žene odlažu majčinstvo, dok moje prijateljice iz rodnog kraja u većini slučajeva imaju decu istih godina kao što je moj Manolo - rekla je ona.

Tužba Sofije Vergare koja im može doći glave: Ovo je lice od 15 miliona dolara! (FOTO)

Osim čestih pitanja o porodici i deci, Sofija je često i na meti modnih znalaca, koji joj uprkos neosporivoj lepoti skreću pažnju da se oblači skoro isto svaki put kada posećuje velike događaje.

- Ljudi često govore kako nosim isto svaki put na crvenom tepihu, ali ja poznajem svjoe telo. Imam grudi kao striptizeta. Velike su i moje su i svuda su, tako da haljina koju nosim mora da mi bude jaka potpora.

Za deset godina ću zasigurno morati da ih smanjim. Mislim da neću imati mogućnost izbora, boleće me leđa... Mada ne bih da ispadnu premale pa da izgledam kao stara striptizeta
- našalila se Sofija.

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Nov 30, 2015 at 3:24pm PST

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.