Rade Šerbedžija: Iskreno sam čestitao Anđelini i Bredu

Izvor: Story, 20.Sep.2014, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rade Šerbedžija: Iskreno sam čestitao Anđelini i Bredu

Glumac Rade Šerbedžija otkriva kako uprkos srdačnom pozivu nije bio u mogućnosti da prisustvuje venčanju Anđeline Džoli i Breda Pita, a razlog za to bila je i nezgoda koju je doživela njegova ćerka, glumica Lucija Šerbedžija

Rade Šerbedžija, Anđelina Džoli, foto: Profimedia, Story press

Naizgled miran avgust pretvorio se u niz dramatičnih događaja za porodicu Šerbedžija. Naime, glumica Lucija Šerbedžija (41) nedavno je slomila kuk na ostrvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Silba, gde uvek letuje sa svojim suprugom, rediteljem Filipom Gajićem. Lekari u zadarskoj bolnici ubrzo su joj imobilisali mesto preloma i prebacili je u privatnu ortopedsku kliniku u Lovranu gde se oporavljala i folk diva Lepa Brena (53). Lenka Udovički (44), supruga Radeta Šerbedžije (68), odmah joj je priskočila u pomoć budući da se poznati glumac u tom trenutku nalazio u Skoplju gde je obavljao pripreme za film koji, osim sa Lucijom, snima i sa sinom Danilom (43). Ubrzo potom stigao je u Hrvatsku kako bi obišao svoju mezimicu koja je nezgodno pala pošto se spotakla o psa. Lucija je trpela vrlo jake bolove, ali prema pisanju hrvatske štampe, u zadarskoj bolnici zapamtili su je kao veselog pacijenta. Piše se da je pre odlaska u Lovran svojim šalama uspela da oraspoloži sve doktore i pacijente u toj ustanovi. Iako se nije oglašavao o zdravstvenom stanju svoje ćerke, Rade je za Story otkrio kako se ona trenutno oseća.

- Lucija je izašla iz bolnice i sve je u redu. Zdrava je i odlično se oseća.

Naravno, čitava ta situacija izuzetno me je potresla, rekao je Šerbedžija u kratkoj telefonskoj izjavi i dalje izražavajući blagu zabrinutost za svoju najstariju ćerku. Nezgoda koju je ona doživela sprečila ga je i u nameri da 23. avgusta prisustvuje romantičnoj ceremoniji venčanja slavnog glumačkog para Džoli - Pit. Anđelina i Bred pozvali su njega i njegovu suprugu Lenku da uveličaju njihov romantični čin u dvorcu Miravel, na jugu Francuske, u čemu ih je u velikoj meri omela Lucijina povreda. Rade je uz to imao i neodložne poslovne obaveze, o čemu je takođe ukratko govorio za Story.

- Radio sam i nisam mogao da odem na venčanje, ali jasno je da sam im uputio najlepše i najiskrenije čestitke - istakao je priznati umetnik koji se sa parom Pit - Džoli zbližio posle kastinga za film U zemlji krvi i meda koji je ujedno i Anđelinin rediteljski prvenac.

Nakon poslovne saradnje, Rade i njegova supruga postali su bliski prijatelji slavnog holivudskog para pa je nedavno obelodanjeno i da će Lenka Udovički pomagati Anđelini u snimanju njenog novog filma. Holivudska zvezda režiraće ostvarenje By The Sea u kojem će i glumiti sa Bredom Pitom, i to gotovo deset godina nakon što su se zaljubili na snimanju blokbastera Gospodin i gospođa Smit. Ovu ljubavnu priču Anđelina i njena asistentkinja, pozorišna rediteljka i supruga Radeta Šerbedžije, snimaće na Malti.

- Presrećna sam što mogu da nastavim saradnju sa Universalom nakon što sam završila Unbroken i sada započinjem rad na svom novom projektu By The Sea. Ovde nije reč o velikom i akcionom ostvarenju. To je vrsta filma koju mi volimo, ali retko kada dobijemo priliku da radimo na takvim projektima - izjavila je Anđelina koja i privatno voli da se provodi sa Lenkom, što dokazuje popularni snimak na sajtu YouTube na kojem zajedno plešu posle sarajevske premijere filma U zemlji krvi i meda.

Piše: Nikola Rumenić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.