Natalija tvrdi: Bane je kresnuo Tinu ili Jelenu!

Izvor: S media, 21.Dec.2010, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natalija tvrdi: Bane je kresnuo Tinu ili Jelenu!

To što je sa manekenom Banetom Jankovićem na imanju bila intimna, Natalija iz grupe „Trik ef iks“ uradila je smišljeno da bi, kako je sama priznala, prvi put dospela na naslovne strane novina.

„'Farma' je šou i vi morate da intrigirate, pogotovu ako ne očekujete od nekoga kao što sam ja da se tako ponaša. Ja sam 12 godina pokušavala da dospem na naslovne strane sa nekom ljubavnom pričom, a to mi nije pošlo za rukom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i naravno da sam učinila sve da to ostvarim i uspela sam“, pohvalila se Natalija, koja je izjavila i da svi, uključujući i samog Baneta, lažu da je između njih bilo seksa. „ Ne znam zašto su svi to govorili, posebno Renato po izlasku, kada je znao da je u „Farmi“ nemoguće imati odnos, a da to ne bude zabeleženo. U kupatilu nikada nisam bila sama sa Banetom, već je Jelena bila sa nama. Ni ispod jorgana između Baneta i mene nije bilo ničega, a u krevetu sa nama su bile i Jelena i Tina. Bane je tada imao kontakt sa drugom osobom, ali ja ne mogu da kažem sa kojom, da joj ne bih naškodila“, tvrdi za "Alo!" denserka, koja kaže i da prema Katarini Živković nije imala nikakav animozitet. „Nisam imala nikakav kontakt sa Katarinom jer nemam o čemu s njom da razgovaram. Jednostavno, nismo mogle da ostvarimo kontakt jer nismo na istoj talasnoj dužini, a nazvala sam je fuficom u afektu, jer sam bila iznervirana time što je Baki napravio konflikt zbog nje“, zaključuje Natalija.
Pogledaj vesti o: Bane Farma,   Tina Farma

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Natalija tvrdi: Bane je kresnuo Tinu ili Jelenu!

Izvor: Svet, 21.Dec.2010

To što je sa manekenom Banetom Jankovićem na imanju bila intimna, Natalija iz grupe "Trik ef iks" uradila je smišljeno da bi, kako je sama priznala, prvi put dospela na naslovne strane novina. "'Farma' je šou i vi morate da intrigirate, pogotovu ako ne očekujete od nekoga kao što sam ja da se tako...

Nastavak na Svet...

Ovo je gore od Bermudskog trougla: Natalija tvrdi da je Bane imao seks sa nekim, ali da to nije bila ona!

Izvor: Scandal.rs, 21.Dec.2010

To što je sa manekenom Banetom Jankovićem na imanju bila intimna, Natalija iz grupe „Trik ef iks“ uradila je smišljeno da bi, kako je sama priznala, prvi put dospela na naslovne strane novina, i odgovorno tvrdi da svi lažu da je bilo seksa, pa i sam Bane. - Ne znam zašto su svi to [..]

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.