Lekoviti show: Dr Agoljub leči, podešava i prilagođava pacijente za život u Srbiji!

Izvor: Story, 31.Mar.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekoviti show: Dr Agoljub leči, podešava i prilagođava pacijente za život u Srbiji!

TV B92 će postati izrazito lekovita svakog utorka u 21h, jer od 31. marta počinje emitovanje igrane forme Lekoviti show.

Dragoljub Ljubičić, foto: Promo

Domaćin je socioplastični hirurg Dr Agoljub (Mićko Ljubičić) koji će u svojoj šouordinaciji lečiti, podešavati i prilagođavati pacijente za život u Srbiji. U ovom šou programu sve je lekovito, od samog doktora, preko tretmana pacijenata, njegovih kolega, sestara, a tu je čak i lekoviti bend koji će svirati >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << lekovite džinglove i lekovite songove. Sprektakularna lekovita operacija obavljaće se na licu mesta, pred kamerama i pred živom publikom. U narednih 12 nedelja Dr Agoljub dočekuje svaki put po jednog novog pacijenta, sa izazovnim i teško rešivim oboljenjima, koja će on uspešno lečiti njemu svojstvenom telemedicinskom metodom.

Ko su sve pacijenti, od čega boluju, šta su dometi socioplastične hirurgije, saznaćete uskoro, u ovom potpuno nesvakidašnjem multimedijalnom šou programu, nastalom po ideji Mićka Ljubičića i Voje Žanetića, koji potpisuju i scenario.

Autori: Mićko Ljubičić i Voja Žanetić, Produkcija B92 i Tim talenata, 2015.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.