Kira Najtli tokom svoje debi uloge na Brodveju doživela neprijatno iznenađenje

Izvor: Story, 06.Okt.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kira Najtli tokom svoje debi uloge na Brodveju doživela neprijatno iznenađenje

Lepu glumicu je tokom predstave nadglasao jedan obožavalac...

Kira Najtli, foto: Fonet

Kirin debi na Brodveju se umalo završio katastrofalno pošto je jedan obožavalac usred predstave počeo da viče kako hoće da se oženi s njom i bacio joj je buket cveća pred noge.

Novo telo zgodne mame 4 meseca nakon porođaja: Glumica izgleda nikad bolje!

Na predstavi Tereza Raken jedan Teksašanin je odjednom počeo da viče:Hrist je rođen >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << nevin! Kira, ništa od ovoga nije realno! Volim te Kira, udaj se za mene!

Kira se nije obazirala i nastavila je da glumi, a onda je muškarac povikao: Pet sekundi je predugo za odgovor!

Kira Najtli: Moderna balerina ili najlepša princeza

Jedan od pozorišnih razvodnika je onda prišao muškarcu i ispratio ga do njegovog sedišta, a kada je obezbeđenje htelo da ga izvede iz sale on je bacio buket cveća ka pozornici.

Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Kira Najtli u strahu za svoj i život svoje ćerke

Izvor: Story, 07.Okt.2015, 12:04

Nakon što je Lendon Rast banuo u njujorško pozorište, bacao ruže glumici pod noge i prosio je pred svima, slavna glumica se toliko uplašila da je pobegla s pozornice, a slučaj je prijavila policiji..Kira Najtli, foto: Profimedia..Slavna glumica Kira Najtli izuzetno se radovala debitantskom nastupu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.