Da li je ovo najromantičnija priča za koju ste ikada čuli?

Izvor: Story, 29.Jun.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo najromantičnija priča za koju ste ikada čuli?

Pročitajte priču koja je dirnula mnoge...

Srećni par

Džastis Stamper trenutno planira svoje venčanje koje treba da se održi 1. septembra ove godine u jugozapadnoj Virdžiniji. U svadbenom buketu želi suncokrete, na stolu plavo-žute ukrase, a na sebi dugu belu venčanicu u kojoj će se zavetovati pred svedocima na večnu ljubav dugogodišnjem partneru Džeremiju. Postoji samo jedan problem...ona je već udata za njega!

Društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << širi se priča koja kao da je izašla iz nekog romantičnog filma sa Džastis i Deremijem Stamperom u glavnim ulogama.

Džeremi Stamper je upoznao ženu svog života još kao devojčicu na času veronauke, a počeli su da se zabavljaju nekoliko godina kasnije. Verili su se kada je Džastis imala sedamnaest godina, a venčanje su održali kada je mlada postala punoletna.

Tri nedelje nakon izricanja sudbonosnog DA, Džastis je doživela veliku nesreću, koja je izazvala delomičnu amneziju. Iako je satima gledala u fotografije sa venčanja, mlada ga se nije mogla setiti, a izgubila je i nekoliko meseci sećanja pre nesreće.

Upravo zato njen suprug je odlučio ponovo da se oženi njome i to tačno na prvu godišnjicu braka!

- Naše prvo venčanje je bilo prekrasno i savršeno - priznao je Džeremi i dodao - ovaj put želim da Džastis bude oduševljena preko svih granica.

Izvor: Zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.