Zvezda bez Radenovića i Katića protiv FMP-a

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Apr.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez Radenovića i Katića protiv FMP-a

Crveno-beli će nastupiti bez Ivana Radenovića i Raška Katića protiv FMP-a u drugom kolu Superlige Srbije, saopštio je klub.
(FOTO: N. Negovanović)
Radenović i Katić su se povredili u sredu na revanš utakmici Evrokupa protiv Uniksa u Kazanju, posle koje je Zvezda eliminisana iz tog takmičenja.
U prvom kolu Superlige protiv Borca, prvu značajnu minutažu posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << oporavka od povrede imao je krilni centar Luka Mitrović, koji je rekao da će predstojeći duel sa FMP-om biti težak.
- Nećemo moći da računamo na Katića i Radenovića i iz tog razloga nas očekuje veoma težak posao. Ipak, svi ostali će morati da daju 100 odsto mogućnosti kako bismo nadoknadili odsustvo i zabeležili pobedu – rekao je Mitrović za klupski sajt.
Prema njegovim rečima, Zvezda se posle završetka takmičenja u Evrokupu okreće završnom turniru Jadranske lige i domaćem prvenstvu.
- Utakmica sa FMP-om za nas ima veoma veliki značaj jer pobedom želimo da vratimo samopuzdanje pred utakmice koje nam predstoje – naveo je Mitrović.
Utakmica između Zvezde i FMP-a igraće se sutra u 17.00 u hali Pionir.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zvezda bez Katića i Radenovića čeka FMP

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2014

Drugo kolo Superlige za izabranike Dejana Radonjića donosi meč protiv ekipe FMP u koji crveno-beli ulaze bez raška Katića i Ivana Radenovića.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.