POSLE 25 DANA U Raški pronađeno telo nestalog mladića iz Novog Pazara

Izvor: Blic, 29.Maj.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE 25 DANA U Raški pronađeno telo nestalog mladića iz Novog Pazara

Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronadjeno je danas u reci Raški u naselju Pilareta, desetak kilometara od centra grada, potvrđeno je Radio-televiziji Srbije u novopazarskoj policiji. Vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave tog grada Jasmin Duštinac izjavio je da su telo mladića pronašli članovi njegove porodice koji su odmah obavestili policiju.

"Uz pomoć vatrogasaca, mladića smo izvukli na obalu, a rodjaci su ga identifikovali. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Izvršen je uviđaj i telo je poslato na obdukciju nakon koje će biti poznat uzrok smrti", kazao je Duštinac.

Mladić je nestao uveče 4. maja, a dosadašnje akcije potrage policije, Žandarmerije, Gorske službe spasavanja, ronioca, rođaka i prijatelja, bile su bezuspešne.

Pročitajte još:

Osim tela Asada Redžepefendića, policiji je danas prijavljen i pronalazak tela u raspadnutom stanju u selu Sebečevo, nadomak Novog Pazara.

Telo su pronašli meštani u šumi, prilikom seče drva za ogrev.

"Posmrtni ostaci te osobe su u izuzetno lošem stanju tako da će za identifikaciju biti neophodno da se uradi DNK analiza", rekao je Duštinac.

Policija pretpostavlja da je to telo Džeka Numanovića (80), poslednji put viđenog u oktobru prošle godine na Pazarištu, nekoliko kilometara od mesta na kojem su pronadjeni posmrtni ostaci.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telo nestalog mladića iz Novog Pazara pronađeno u reci Raški

Izvor: N1 televizija, 29.Maj.2016

Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronađeno je u reci Raški u naselju Pilareta, desetak kilometara od centra grada, potvrđeno je radiju Sto plus u novopazarskoj policiji...Vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave tog grada Jasmin Duštinac izjavio je da su telo mladića...

Nastavak na N1 televizija...

Pronađeno telo Asada Redžepefendića iz Novog Pazara u reci Raški

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2016

Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronađeno je danas u reci Raški u naselju Pilareta, desetak kilometara od centra grada, potvrđeno je radiju Sto plus u novopazarskoj policiji...Vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave tog grada Jasmin Duštinac izjavio je da su telo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.