Kraljevo: Šestoro povređeno u sudaru autobusa i automobila

Izvor: Blic, 02.Avg.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Šestoro povređeno u sudaru autobusa i automobila

Šest osoba, od kojih dve teže, povređeno je u sudaru autobusa i automobila jutros u blizini Magliča, na putu Kraljevo-Raška. Kako saznajemo, svi povređeni su se nalazili u automobilu koji se iz Nemačke kretao prema Kosovu.

Dve osobe koje su teže povređene iz smrskanog automobila izvukle su spasilačke službe iz Kraljeva.

Kako nam je je rečeno u kraljevačkoj bolnici, u toku je operacija dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

žene koje su teže povređene.

Zbog ove saobraćajne nesreće, na deonici puta od Kraljeva do Ušća, kod mesta Maglič, jutros je bio obustavljen saobraćaj, saopštili su Putevi Srbije. Od 8.30 sati saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sudar kod Magliča: Automobil smrskan, dve osobe teže povređene

Izvor: Blic, 02.Avg.2015

Šestočlana albanska porodica, supružnici i četvoro dece, koja se iz Nemačke vraćala za Kosovo, povređena je u sudaru sa autobusom kod srednjevekovnog grada Magliča, na putu Kraljevo-Raška...Dve osobe koje su teže povređene iz smrskanog automobila izvukle su spasilačke službe iz Kraljeva...Žena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.