Završeno renoviranje sportske hale

Izvor: juGmedia, 16.Sep.2014, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno renoviranje sportske hale

PROKUPLJE – Predstojeću takmičarsku sportsku sezonu radnici Turističko sportskog centra u Prokuplјu dočekuju spremno, nakon kompletnog renoviranja Sportske hale „Dr Zoran Đinđić“.

Prema rečima direktora Aleksandra Đorđevića završeni su radovi, u okviru kojih je hoblovan i lakiran parket, okrečene i ofarbane tribine, obeleženo igralište i obezbeđene nove pomoćne prostorije za sudije.

„Sportska hala dobila je potpuno novi izgled i već od ponedelјka >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << spremna je za održavanje sportskih aktivnosti, zahvalјujući angažovanju naših radnika koji su za veoma kratko vreme uspeli da sve poslove završe kako bi sezona takmičenja nesmetano započela“, rekao je  Đorđević za opštinski sajt.

 (Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Završeno renoviranje sportske hale i odmarališta

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Sep.2014

Predstojeću takmičarsku sportsku sezonu radnici Turističko-sportskog centra u Prokuplju dočekuju spremno, nakon kompletnog renoviranja Sportske hale "Dr Zoran Đinđić"...Završena je obnova parketa, tribina, samog igrališta, a obezbeđene su i pomoćne prostorije za sudije, objavljeno je na sajtu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.