Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće:

U TV PRESEKU u 17 časova mogli ste da saznate o epidemiji u Prokuplju, zatvoru u Pančevu obavijenom misterijom, Hari Poter slavi 20. rođendan (VIDEO)

Kada sam prvi put uzela u naručje svoju tek rođenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ćerkicu Alinu, od mene nije bilo srećnije žene. Konačno sam, posle toliko muka i truda postala ono što sam želela celog života – majka – priča Atifa Ljajić (59) iz Novog Pazara, inače, druga najstarija porodilja u istoriji Srbije. Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Srbiju je već zahvatio novi tropski talas, ali temperature sa kojima se sada suočavamo, biće mala maca za ono što nam se sprema u subotu.

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) izdao je novo upozorenje na svom sajtu. U njemu se navodi da će se živa u termometru u subotu popeti do 42. podeoka.

Prvi meč u Sloveniji i prva pobeda za fudbalere Partizana.

Posle dva poraza na Zlatiboru bez postignutog gola, Đukićev tim je “proradio” protiv austrijskog drugoligaša Kapfenberga protiv kojeg je zabeležio prvu pobedu na pripremama od početka sezone – 2:0 (0:0). OVDE možete saznati više.

Dug Crvene zvezde je skoro pa prepolovljen.

To je u uvodnom delu Skupštine kluba otkrio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se pre nekoliko dana, a u jednom beogradskom restoranu napravilu su svadbu za pamćenje. Na proslavi je bilo puno njegovih prijatelja, kao i članova porodice i svi su se dobro zabavili.

Nedavno gostovanje Severine Kojić na hrvatskoj televiziji RTL izazvalo je pravu buru u javnosti, zbog žestokih izjava i optužbi koje je pevačica uputila na račun bivšeg partnera sa kojim ima sina, Milana Popovića. Više o ovoj vesti pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.