Šalter za brze usluge u Domu zdravlja

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Okt.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalter za brze usluge u Domu zdravlja

Apoteka Prokuplje proširila je svoje uslužne kapacitete, otvaranjem još jednog šaltera u Domu zdravlja koji je predviđen za brze farmaceutske usluge.

Na ovaj način će biti izbegnute gužve na šalterima, jer će pacijenti koji imaju manji broj recepata ili žele da kupe lek, biti odmah usluženi.

- Ostvaruju se zacrtani ciljevi koje je menadžment naše ustanove predvideo u godini jubileja, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << kada Apoteka Prokuplje obeležava 65 godina od osnivanja. Sve ono što smo do sada uradili, a to je otvaranje apoteka u Žitorađi i prokupačkom naselju Garić, kao i šaltera za brze usluge, ima za cilj da građanima približi i poboljša kvalitet kompletnih zdravstvenih usluga, istakao je direktor Apoteke Zlatan Miljković.

Do kraja ove godine predviđeno je i otvaranje apoteke u Blacu, čime će biti ostvareni svi ovogodišnji planovi Apoteke Prokuplje, koja lekovima i drugim farmaceutskim medikamentima snabdeva građane svih opština na teritoriji Topličkog okruga.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.