Izvor: OkRadio.rs, 21.Dec.2014, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno, pobeda Juga!

Košarkaši vranjskog Juga pobedili su Mladost Vesnu sa 81:66 u utakmici 12. kola Regionalne lige, grupe Istok.   Vranjanci su bili bolji na domaćem terenu, i upisali svoju četvrtu pobedu u ovoj sezoni, nakon koje su zauzeli 10. mesto na tabeli sa osvojenih 16 bodova.   U poslednjem kolu pre zimske pauze od mesec dana, Jug u gostima igra sa ekipom Prokuplja.   Prokupčani zauzimaju 7. mesto od ukupno 14, sa osvojenih 17 bodova.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Peto mesto za stonotenisere

Izvor: OkRadio.rs, 21.Dec.2014

Stonoteniseri Vranja u jesenjem delu prvenstva zauzeli su peto mesto sa 13 osvojenih bodova, koliko ima i četvrtoplasirana ekipa Jedinstva iz Užica. Poraz od 4:2 u Kragujevcu, u poslednjem 9. kolu u ovoj godini, udaljio je vranjski klub od vrha tabele Druge lige Jug. Jesenji prvak je niški Železničar...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.