Crna tačka kod Prokuplja: Stradao u automobilu

Izvor: B92, 29.Avg.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crna tačka" kod Prokuplja: Stradao u automobilu

Muškarac star 40 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putu Prokuplje – Niš kod sela Jugbogdanovac, javljaju Južne vesti.

Prema navodima niškog portala, vozač je izgubio život pošto je, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, sleteo sa puta.

Nezvanično se saznaje da se udes dogodio na oštroj i nepreglednoj krivini, kao i da su lekari Hitne pomoći pokušali reanimaciju, ali je 40-godišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preminuo.

Na tom delu puta između Prokuplja i Niša se često događaju saobraćajne nesreće, neretko i sa smrtnim ishodima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prokuplje: Sleto sa puta i nastradao

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Avg.2016

Kako je potvrdila PU Prokuplje, muškarac star 41. godinu je nastradao, kada je vozilo kojim je upravljao sletelo u krivini sa kolovoza, na putu Niš - Prokuplje...Nesreća se dogodila kod mesta Jugbogdanovac, zbog neprilagođene brzine kretanja na krivini.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.