VUČIĆ STIGAO U RAŠKU Počinje sastanak sa kosovskim Srbima o dijalogu Beograda i Prištine

Izvor: Blic, 02.Feb.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ STIGAO U RAŠKU Počinje sastanak sa kosovskim Srbima o dijalogu Beograda i Prištine

Premijer Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Rašku gde će o novonastaloj situaciji i rezultatima razgovora u Briselu razgovarati sa političkim predstavnicima Srba sa severa Kosova i Metohije.

Vučič je oko 17 sati sleteo u krug kasarne "Stefan Nemanja" u Raški, nakon čega je počeo sastanak sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.

Vučić je u Rašku stigao u pratnji ministara policije i odbrane Nebojše Stefanovića i Zorana Đorđevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i načelnika Generalštaba Vojske Srbije Ljubiše Dikovića.

Sa predstavnicima Srba Vučić razgovara u posebnom objektu, dok su Diković, Đorđević i Stefanović otišli u drugi objekat, na sastanak sa visokim oficirima Vojske Srbije.

Kako su kratko prokomentarisali predstavnici Srba, situacija na severu Kosova je napeta.

Takođe, primetno je jako obezbeđenje i oko kasarne, ali i u blizini Raške.

Nakon sastanaka, očekuju se izjave za medije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opsadno stanje u Raškoj: Vučić sa kosovskim Srbima

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2017

Premijer Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Rašku gde će razgovarati sa Srbima sa KiM o novonastaloj situaciji u južnoj srpskoj pokrajini...Hitan sastanak, u kasarni Stefan Nemanja, u 17. 00 sati, usledio je posle druge runde dijaloga Beograda i Prištine na najvišem nivou, sinoć u Briselu...Predsednik...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.