Sutra sednica vlade u Rudarskom basenu Kolubara

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sednica vlade u Rudarskom basenu Kolubara

Premijer Aleksandar Vučić održaće sutra svečanu sednicu Vlade Srbije u Rudarskom basenu "Kolubara", na površinskom kopu "Tamnava-Zapadno polje".

Nakon sednice, premijer Aleksandar Vučić i ministri prisustvovaće puštanju u rad rotornog bagera "glodar 3" i proizvodnog sistema za otkrivanje jalovine, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vlada zasedala na kopu Tamnave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2015, 07:32

Svečana sednica Vlade Srbije, povodom prve godišnjice rada, počela je danas nešto posle 12 časova, u Rudarskom basenu Kolubara, na površinskom kopu "Tamnava-Zapadno polje", a premijer Aleksandar Vučić je poručio da su odgovornost i rad ključne reči i da oni koji žele da ostanu u vladi moraju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.