Izmene u programu „Beer Garden-a zbog Dana žalosti

Izvor: Studio B, 03.Avg.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene u programu „Beer Garden-a" zbog Dana žalosti

Zbog Dana žalosti, u sredu, 5. avgusta, program „Beer Garden-a" biće izmenjen, saopštili su danas iz Beogradske kulturne mreže.

Koncerti bendova „Irish Stew" i „Scordisci" predviđeni za sredu biće održani dan ranije, tako da će program u utorak, 4. avgusta, početi u 20 časova, a ne u 21 čas kao do sada. Grupa „Scordisci" će svirati prva, zatim sledi koncert benda „Irish Stew" od 21 čas, dok će od >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 22.30 nastupati „Texas Flood", koji su ranije najavljeni za utorak.

U četvrtak, 6. avgusta, nastupiće grupe „Svi na pod" i „Lira Vega", dok su za petak rezervisani nastupi muzičkih sastava „Lorna Wing" i „Kanda, Kodža i Nebojša".

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Izmene u programu zbog Dana žalosti

Izvor: Story, 03.Avg.2015

Zbog Dana žalosti, u sredu 05. avgusta, program Beer Garden pretrpeće izmene...Foto: Promo..Koncerti bendova Irish Stew i Scordisci predviđeni za sredu, biće održani dan ranije, tako da će program u utorak, 04. avgusta početi u 20 sati, a ne u 21h kao do sada...Grupa Scordisci će svirati prva,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.