OVO JE SRPSKI STIVI VONDER: Ivan Kurtić raspametio žiri Pinkovih zvezda!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE SRPSKI STIVI VONDER: Ivan Kurtić raspametio žiri Pinkovih zvezda!

Pop hit Georgijeva Ivan je izveo u skorz novom ruhu - kao narodnjak sa mnogo trilera i ukrasa, ali sa primesama džeza

Ivan Kurtić otpevao je pesmu Vlada Georgijeva "Anđele" na potpuno drugačiji i originalan način i time raspametio žiri i publiku Pinkovih zvezda!

Nišlija je prvo otpevao Šabanovu pesmu "Šadrvani" kojom je pridobio žiri, ali ono što ih je podiglo na noge usledilo je odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << posle.

Pop hit Georgijeva Ivan je izveo u skorz novom ruhu - kao narodnjak sa mnogo trilera i ukrasa, ali sa primesama džeza. Žiri je toliko bio oduševljen da su morali da ustanu, a Haris i Ceca su mu aplaudirali u ritmu dok je pevao.

"Stivi Vonder je na birou sad zbog ovakvog tvog pevanja", rekao je Haris iskreno.

"Čovek - triler! Majstor za trilere", kaze Bora. "Boro, da ti kažem, to nije tvoja dispiplina, ali to ne umanjuje tvoju umetnost. Majstore, odličan si. Pokušao si da pevaš kao Šaban i uspeo si u tome. Samo nemoj da preteruješ sa trilerima", rekao je Haris.

http://www.youtube.com/watch?v=W-igvKvQglw

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.