E, TAKO SE TO RADI! Evo kako je Petko rasturio u “Pinkovim zvezdama”! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, TAKO SE TO RADI! Evo kako je Petko rasturio u “Pinkovim zvezdama”! (VIDEO)

Petko Pavlović je nakon odličnog izvođenja pesama "Janičar" i "Odiseja" dobio ovacije publike i pohvale od članova žirija

U večerašnjoj emisijiPinkovih zvezda prvi je na sebe skrenuo pažnju Petko Pavlović koji je sjajno izveo numere “Janičar” Predraga Cuneta Gojkovića i “Odiseja” Lea Martina, i oduševio publiku i žiri!

DA SE ISTOPIŠ: Fantastična Marija naterala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Harisa da joj aplaudira! (VIDEO)

Željko Joksimović je njegovo pevanje nazvao veoma emotivnim, dok mu je Marina Tucaković rekla da bi pogrešio da se nije prijavio za ovo takmičenje.

Petko Pavlović – “Janičar”

Petko Pavlović – “Odiseja”

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.