Biće veselo: Čim je stigla na snimanje Pinkovih zvezda, Dara otkrila šta misli o Aleksandri Radović!

Izvor: Svet, 26.Sep.2016, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće veselo: Čim je stigla na snimanje Pinkovih zvezda, Dara otkrila šta misli o Aleksandri Radović!

Dara Bubamara stigla je na snimanje Pinkovih zvezda u Šimanovce, i to u svom Poršeu, i time demantovala pisanja medija da je imala posebne zahteve da između ostalog dobije i vozača.
Dara jedošla vidno raspoložena i spremna za novi poslovni izazov.
“Ne treba publika da očekuje da ću praviti lastu, zvezdu ili špagu na bini. Biću ono što jesam, a šou je zagarantovan”, rekla je Dara Bubamara za pink.rs.
Ona je dosta pažnje privukla odevnom kombinacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koju je izabrala za prvo snimanje.
“Mnogo radim, pa mnogo i trošim, najviše na garderobu. To moji fanovi znaju, videli su i na Instagramu. Ne znam koga bih stilizovala od članova žirija, videćemo, zavisi kako danas budu bili obučeni”, rekla je Dara.
Svi očekuju rat Dare Bubamare i Aleksandre Radović, evo i zbog čega!…

A ona se osvrnula i na jednu članicu žirija koja je posebno privukla njenu pažnju.
Aleksandra Radović je kompetentna i muzički obrazovana. Bilo mi je u početku čudno, ali sam se na kraju baš obradovala”, iskrena je bila Dara.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biće veselo: Čim je stigla na snimanje Pinkovih zvezda, Dara otkrila šta misli o Aleksandri Radović!

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2016

Dara Bubamara stigla je na snimanje Pinkovih zvezda u Šimanovce, i to u svom Poršeu, i time demantovala pisanja medija da je imala posebne zahteve da između ostalog dobije i vozača...Dara jedošla vidno raspoložena i spremna za novi poslovni izazov...“Ne treba publika da očekuje da ću praviti...

Nastavak na Scandal.rs...

Dara Bubamara već najavljuje sukob sa Aleksandrom Radović

Izvor: Tracara.com, 27.Sep.2016, 09:39

(foto: Instagram/darabubamara_official/alexandraradovic) Nova sezona Pinkovih zvezda još nije ni počela, a pravi mali verbalni ratovi su već u najavi. Naime, Dari Bubamari smeta činjenica da je njena koleginica Aleksandra Radović u mnogo prilika ismevala folk muziku, pa tako u tome vidi izvor...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.