Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Živanović odgovorio na Stanijine prozivke!

Starleta i pevačica Stanija Dobrojević pre nekoliko dana vratila se iz Ameriku u Srbiju, gde se posvetila svojim poslovnim obavezama. Ona je srela Acu Živanovića, talentovanu Pinkovu zvezdu, ali se nije obradovala zbog toga što ga vidi.

Podsetimo, njih dvoje ozbiljno su zaratili tokom boravka u Lisoviću, gde su zajedno učestvovali u šestoj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Farme. Aca je tada bio sa Tamarom Đurić koja je, takođe, ratovala sa Dobrojevićevom, pa ni on nije imao lepe reči o kontraverznoj farmerki. Iako je dosta vremena prošlo od tih svađa, Stanija je dobro zapamtila sve uvrede, te se danas ponaša onako kako misli da treba.

Ovde pročitajte šta je Stanija poručila Aci.

Pevač je dobio priliku da kaže svoju stranu priče.

“Bitno da ona još uvek razmišlja o Farmi! Ja sam kulturan momak, javio sam se svima, pa i njoj i odmah izleteo iz sobe jer sam žurio na emisiju. To što ona misli da sam se njoj specijalno javio, to je njen problem, zaista”, izjavio je Aca za Pink.rs.

Obzirom da je Stanija nedavno postala pevačica, zanimalo nas je da li bi ovaj perspektivni pevač snimio duet sa svojom nekadašnjom cimerkom, ali Živanović nije bio oduševljen predlogom.

“Ne volim duete”, ukratko je objasnio Aca i time završio razgovor o atraktivnoj brineti.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.