Država plaća povezivanje radnog staža

Izvor: Radio 021, 02.Jul.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država plaća povezivanje radnog staža

Ministar privrede Željko Sertić kaže da će radnicima čija su preduzeća u procesu privatizacije ili će otići u stečaj, država platiti povezivanje radnog staža.

Prema njegovim rečima, za tu namenu u budžetu obezbeđeno je oko četiri milijarde dinara. "Pare već postoje u budžetu, neće biti dodatnih izdvajanja, a prema našim procenama u pitanju je oko 7.000 radnika", rekao je Sertić za televiziju "Pink".

On je rekao da većini radnika nije uplaćeno po >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << godinu ili dve doprinosa za penziju i da će vlada sada omogućiti tim radnicima da ostvare svoja prava tako što će im povezati radni staž.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Država plaća povezivanje radnog staža

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2015

Ministar privrede Željko Sertić rekao je da će svim radnicima čija su preduzeća u procesu privatizacije ili će tek otići u stečaj, država platiti povezivanje radnog staža i da je za tu namenu u budžetu obezbeđeno oko četiri milijarde dinara..."Pare već postoje u budžetu, neće biti dodatnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.