(VIDEO) ŠTA JE TO BLAM: Ajfonka je prvo vršila nuždu pre Brendonom, a sad je uradila još nešto gore

Izvor: Kurir, 06.Feb.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ŠTA JE TO BLAM: Ajfonka je prvo vršila nuždu pre Brendonom, a sad je uradila još nešto gore

"Parovi" Tijana Ajfon i Branislav Radonić Brendon su bili veoma prisni drugari, a sada je situacija drugačija. Njih dvoje su se žestoko posvađali jer je Brendon otkrio da mu se zbog starlete smučio ženski rod.

"Ušla je u toalet i prvo je mokrila ispred mene. Ja sam video jednu ukućanku kako menja tampon, a sa tamponom joj je ispao i komad tkiva", otkrio je Brendon.

Voditeljka je upitala o kojoj se ukućanki radi, on je odbijao da kaže već je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da ona sama ustane ako hoće. Tića je ustala i žestoko napala Branislava.

"Što lažeš, bre? On je očajan zato što ga Željko odbija, a on je zaljubljen u njega sve sam čula dok sam se pravila da spavam", otkrila je Tijana.

Brendon priča Šta je video u toaletu... by zadkostellbokizadko

Autor: Foto: Printscreen
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.