Tri milijarde za održavanje vodnih objekata

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2016, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri milijarde za održavanje vodnih objekata

Skoro tri milijarde dinara namenjeno je za održavanje vodnih objekata na području Vojvodine.

Od te sume, blizu 2,3 milijarde dinara namenjeno je za održavanje i funkcionisanje sistema za odvodnjavanje i za radove na uređenju kanalske mreže. Za održavanje zaštitinih objekata namenjeno je blizu 440 miliona, a za održavanje Hidrosistema DTD 185 miliona dinara.

Programom poslovanja Voda Vojvodine za ovu godinu, oko 1,4 milijarde dinara namenjeno je za investicione >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i druge radove u vodoprivredi. Najveći deo te sume namenjen je za nastavak radova na izgradnji regionalnih sistema za navodnjavanje.

Na Program poslovanja Voda Vojvodine za ovu godinu, saglasnost je dala Pokrajinska vlada u prvoj polovini februara.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Tri milijarde za vodne objekte u Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2016

Vode Vojvodine u 2016. godini izdvojiće oko tri milijarde dinara za održavanje vodnih objekata na području Vojvodine, saopštilo je danas to javno preduzeće...Od te sume je 2,3 milijarde dinara namenjeno je za održavanje i funkcionisanje sistema za odvodnjavanje i za radove na uređenju kanalske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.