Rođak kraljice Elizabete priznao da je gej

Izvor: Radio 021, 18.Sep.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođak kraljice Elizabete priznao da je gej

Lord Ajvar Mauntbaten, rođak kraljice Elizabete, postao je prvi član kraljevske porodice koji se javno deklarisao kao homoseksualac.

Lord Mauntbaten (53), potomak kraljice Viktorije, rekao je da mu je laknulo nakon što je otvoreno progovorio o svojoj seksualnosti, ali se još ne oseća "potpuno komotno" zato što je gej, prenosi britanski "Mejl on sandej".

Mauntbaten je naveo da je saopštio svojoj porodici i prijateljima da je gej i upoznao ih sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << partnerom Džejmsom Koilom, koga je upoznao na skijanju u švajcarskom odmaralištu Verbier u martu prošle godine.

Lord Mauntbaten, potomak grofa Mauntbatena od Burme koga su ubili pripadnici IRA-e, ima troje dece sa bivšom ženom Penelopom Tompson, od koje se razveo 2011. godine.

Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lord Mauntbaten prvi rođak kraljice koji je otkrio da je gej

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Sep.2016

Lord Ajvar Mauntbaten, rođak kraljice Elizabete, postao je prvi član kraljevske porodice koji se javno deklarisao kao homoseksualac...Lord Mauntbaten (53) potomak kraljice Viktorije, rekao je da mu je laknulo nakon što je otvreno progovorio o svojoj seksualnošti ali se još ne oseća "potpuno komotno"...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.