Rođak kraljice Elizabete priznao da je gej

Lord Ajvar Mauntbaten, rođak kraljice Elizabete, postao je prvi član kraljevske porodice koji se javno deklarisao kao homoseksualac.

Lord Mauntbaten (53), potomak kraljice Viktorije, rekao je da mu je laknulo nakon što je otvoreno progovorio o svojoj seksualnosti, ali se još ne oseća "potpuno komotno" zato što je gej, prenosi britanski "Mejl on sandej".

Mauntbaten je naveo da je saopštio svojoj porodici i prijateljima da je gej i upoznao ih sa svojim partnerom Džejmsom Koilom, koga je upoznao na skijanju u švajcarskom odmaralištu Verbier u martu prošle godine.

Lord Mauntbaten, potomak grofa Mauntbatena od Burme koga su ubili pripadnici IRA-e, ima troje dece sa bivšom ženom Penelopom Tompson, od koje se razveo 2011. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti