Preživeo udar groma, ujede pauka i zmije

Izvor: Radio 021, 26.Avg.2016, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preživeo udar groma, ujede pauka i zmije

Tokom protekle četiri godine, 31-ogodišnji Kajl Kuk s Floride preživeo je udar groma, ujed otrovnog pauka, a nedavno i napad zmije zvečarke u svom dvorištu u Lekjlendu, blizu Orlanda na Floridi

Kuk ne može da odluči da li je jako nesrećan ili neverovatno srećan. "Treba sebi da nabavim zaštitni omot", rekao je Kuk za lokalni list Ledžer (Ledger).

Njegov otac Majk Kuk drukčije gleda na sinovljeve dogodovštine. "On je hodajući Marfijev zakon. Kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ga vidim u tržnom centru pređem na drugu stranu", rekao je otac.

Mlađi Kuk je 11. avgusta upravo završavao košenje trave u porodičnoj kući kada je čuo jako čangrljanje. Prvo je mislio da su insekti, zatim da se pokvarila kosilica, a zatim je video zmiju sklupčanu na oko metar od svog desnog stopala. Procenio je da je dugačka oko metar i po i debljine konzerve bezalkoholnog pića.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.